Quan Somrius Col·lectiva - Villancicos De NavidadLetra de Quan Somrius Col·lectiva, canción donde Villancicos De Navidad interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Altres Cançons de Nadal. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Villancicos De Navidad no te pierdas este single llamado Quan Somrius Col·lectiva, no querras parar de escucharlo.

Letra Quan Somrius Col·lectiva - Villancicos De Navidad

Escuchar Villancicos De Navidad Quan Somrius Col·lectiva Lyric Video.

Villancicos De Navidad canta la cancion Quan Somrius Col·lectiva dentro de su album Altres Cançons de Nadal, os dejamos con la letra de Quan Somrius Col·lectiva para que la podais disfrutar. En el menu teneis mas letras del album Altres Cançons de Nadal y de Villancicos De Navidad.


[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/villancicos-de-navidad/quan-somrius-collectiva ]
Ara que la nit sa fet mes llarga Ara que les fulles ballen dances al raco Ara que els carrers estan de festa Avui que la fred du tants records Ara que sobren les paraules Ara que el vent bufa tan fort Avui que no fa falta veuret ni tan sols parlar per saber que estas al meu costat. Es nadal al meu cor quan somrius content de veurem quan la nit es fa mes freda quan t'abraçes el meu cos I les llums de colors m'iluminen nit i dia les encens amb el somriure quan em parles am el cor Es el buit que deixes quan t'aixecas Es el buit que es fa a casa quan no hi ha ningu son petits detalls tot el que em qeda Com queda al jersei un cabell llarg. Vas dir que mai mes tornaries El tems pacient ha anat passant Qui havia de dir que avui estaries esperant que ens trobessim junts al teu costat. Es nadal al teu cor quan somric content de veure't Quan la nit es fa mes neta quan m'abraço al teu cos i les llums de colors m'iluminen nit i dia les encen el teu somriure quan et parlo am el cor. Insertada: Anonimo

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Villancicos De Navidad

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Quan Somrius Col·lectiva de Villancicos De Navidad para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Quan Somrius Col·lectiva de Villancicos De Navidad.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X