Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs - Villancicos De NavidadLetra de Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs, canción donde Villancicos De Navidad interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Altres Cançons de Nadal. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Villancicos De Navidad no te pierdas este single llamado Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs, no querras parar de escucharlo.

Letra Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs - Villancicos De Navidad

Escuchar Villancicos De Navidad Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs Lyric Video.

Villancicos De Navidad canta la cancion Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs dentro de su album Altres Cançons de Nadal, os dejamos con la letra de Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs para que la podais disfrutar. En el menu teneis mas letras del album Altres Cançons de Nadal y de Villancicos De Navidad.


[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/villancicos-de-navidad/jo-voldria-que-tot-lany-fos-com-nadal-glaucs ]

Quin dia és avui? És aquell, un cop més? Aquell on la neu cau, els amics fan regals I saps que és el moment Quan escoltes com canten Santa Nit M'agrada escoltar, em sento millor Com si m'escalfés vora el foc. Avui els nens bons obriran els regals Que el Pare Noel els ha deixat I quan penso que tot demà ja haurà acabat Hi ha una cosa que us voldria dir: Jo voldria que tot l'any fos com Nadal Si pogués fer un sol desig realitat Jo voldria que tot l'any hi hagués pau, hi hagués amor Jo voldria que tot l'any fos com Nadal, de tot cor. Hi havia un nen asegut amb el vell Sr.Noel Li va mirar els ulls i va preguntar "Tu saps què és la pau al mon?" L'home vell va pensar molt el que havia de dir "És el millor regal, un que podem donar en cada moment". Jo voldria que tot l'any fos com Nadal Si pogués fer un sol desig realitat Jo voldria que tot l'any hi hagués pau, hi hagués amor Jo voldria que tot l'any fos com Nadal, de tot cor. És tot tan bonic, i hi ha tantes llums I tothom sembla ser tan feliç Tot el que vull, quan tot ja hagi passat Només vull saber per què no som tot l'any així. Jo voldria que tot l'any fos com Nadal Si pogués fer un sol desig realitat Jo voldria que tot l'any hi hagués pau, hi hagués amor. Jo voldria que tot l'any fos com Nadal, de tot cor. Oh, de tot cor Bon Nadal Molt Bon Nadal. Christmas time is here again, Christmas time is here again. Christmas time is here again, Christmas time is here again. Insertada: Anonimo

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Villancicos De Navidad

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs de Villancicos De Navidad para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Jo Voldria Que Tot L'any Fos Com Nadal - Glaucs de Villancicos De Navidad.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X