El Cant Dels Ocells - Pep Poblet - Villancicos De NavidadLetra de El Cant Dels Ocells - Pep Poblet, canción donde Villancicos De Navidad interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Altres Cançons de Nadal. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Villancicos De Navidad no te pierdas este single llamado El Cant Dels Ocells - Pep Poblet, no querras parar de escucharlo.

Letra El Cant Dels Ocells - Pep Poblet - Villancicos De Navidad

Escuchar Villancicos De Navidad El Cant Dels Ocells - Pep Poblet Lyric Video.

Villancicos De Navidad canta la cancion El Cant Dels Ocells - Pep Poblet dentro de su album Altres Cançons de Nadal, os dejamos con la letra de El Cant Dels Ocells - Pep Poblet para que la podais disfrutar. En el menu teneis mas letras del album Altres Cançons de Nadal y de Villancicos De Navidad.


[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/villancicos-de-navidad/el-cant-dels-ocells-pep-poblet ]
Al veure despuntar el major lluminar en la nit més ditxosa, els ocellets cantant a festejar-lo van amb sa veu melindrosa. L'àliga imperial pels aires va voltant, cantant amb melodia, dient: 'Jesús és nat per treure'ns de pecat i dar-nos l'alegria'. Respon-li lo pardal: 'Esta nit és Nadal, és nit de gran contento'. El verdum i el lluer diuen, cantant també: 'Oh, que alegria sento!' Cantava el passarell: 'Oh, que formós i que bell és l'Infant de Maria!'. I lo alegre tord: 'Vençuda n'és la mort, ja neix la Vida mia'. Cantava el rossinyol: 'Hermós és com un sol, brillant com una estrella'. La cotxa i lo bitxac festegen el manyac i sa Mare donzella. La garsa, griva i gaig diuen: 'Ja ve lo maig'. Respon la cedernera: 'Tot arbre reverdeix tota planta floreix com si tot fos primavera'. Insertada: Anonimo

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Villancicos De Navidad

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción El Cant Dels Ocells - Pep Poblet de Villancicos De Navidad para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema El Cant Dels Ocells - Pep Poblet de Villancicos De Navidad.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X