Conte De Nova York - Gossos - Villancicos De NavidadLetra de Conte De Nova York - Gossos, canción donde Villancicos De Navidad interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Altres Cançons de Nadal. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Villancicos De Navidad no te pierdas este single llamado Conte De Nova York - Gossos, no querras parar de escucharlo.

Letra Conte De Nova York - Gossos - Villancicos De Navidad

Escuchar Villancicos De Navidad Conte De Nova York - Gossos Lyric Video.

Villancicos De Navidad canta la cancion Conte De Nova York - Gossos dentro de su album Altres Cançons de Nadal, os dejamos con la letra de Conte De Nova York - Gossos para que la podais disfrutar. En el menu teneis mas letras del album Altres Cançons de Nadal y de Villancicos De Navidad.


[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/villancicos-de-navidad/conte-de-nova-york-gossos ]
Era nit de Nadal, anava molt begut un avi em va veni a dir "ja no en veuràs cap més", va cantar una cançó, la cançó d´un whisky vell vaig donar-li l´esquena i vaig somiar amb tu. Vaig tenir molta sort apostavem 18 a 1, jo vull dir-te que de veritat aquests serà el nostre any. Així que Bon Nadal, t´estimo amor meu, veig ara uns temps millors seràn somnis reals. Tenen cotxes lluents i rius d´or i d´argent, però allà el vent t´arrossega, i s´emporta el que és vell. Vas donar-me la mà una nit de Nadal, vas dir-me que Brodway m´estava esperant. Erets quapo. Erets maca la reina de New York. Quan la banda parava tots demanavent més. En Sinatra ballava, i els borratxos cantaven i van fer polvorons tot cantan am la nit. Bombers i policies tot cantaven "Santa nit", les campanes sonent fort perquè és Nadal. Ets un porc indescent. I tu una meuca podent, estirada akest llit amb aquest mal parit. Ets inbecil idiota, sempre fiques la pota. Bon Nadal desgraciat tu i jo ja hem acabat. Bombers.... Podria haver esta algú. Tothom pot ser algú. Em vas pendre els somnis ahir quan et vaig trobar. Encara els guardo amor, també els volia per mi, però sol no me´n puc sorti perquè me fet al teu voltan. Bombers.... Insertada: Anonimo

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Villancicos De Navidad

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Conte De Nova York - Gossos de Villancicos De Navidad para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Conte De Nova York - Gossos de Villancicos De Navidad.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X