Salvador - Els Amics De Les Arts

Letra de Salvador, canción donde Els Amics De Les Arts interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Un Estrany Poder. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Els Amics De Les Arts no te pierdas este single llamado Salvador, no querras parar de escucharlo.

Letra Salvador - Els Amics De Les Arts

Sé que en un punt molts de vostès arrufaran el nas, però jo em limitaré a explicar el que aquests dos ulls van veure. La bona història sempre costa un xic de creure. Però el relat és tan verídic com fatídic el final. En Salvador sent repugnància per la humanitat i, amb setanta anys, diu que no té perquè amagar-se’n. Sorprèn a tots: per segon cop vol apuntar-se. Autobús i caminada. Un diumenge pels estanys. Ningú no ho sap però l’home va quedar corprès fa un any quan una viuda de l’esplai d’Esparreguera, picant l’ullet me li va dir, ben sorneguera: “I vostè no sap somriure?”. No hi parava de pensar. Paro el bus i veig que ell baixa ràpid, va buscant-la entre un mar de jubilats. El cor li batega, pregunta per ella, hi ha algú que contesta: “No busqui més, mestre, que fa poc va traspassar.”

[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/els-amics-de-les-arts/salvador ]
La gent va a ritmes diferents tot vorejant l’estany. Grupet de cinc, dels que s’ho agafen més amb calma. En Salvador, cagant-se en tot, diu: “Vull anar a casa”, mentre els altres coincideixen que es viu tan bé retirat. I en un moment en què la vista és espectacular, “Fem-nos una foto”, suggereix una senyora. “Ja us la faig jo i cardem al camp”, diu el nostre home. Fan “Lluís” des de la riba i comencen a notar que de cop cap dels quatre es pot moure, que ja tenen els peus ben enfonsats. L’heroi de la història els intenta socórrer. Ell crida, els estira i el fang desafia però ja no hi ha res a fer.

Lentament la Terra se’ls va empassant, sense dir-se res tots van acceptant que serà un adéu molt llarg. Però morir no implica capitular. I amb la dignitat dels qui tenen clar que està tot lluitat, se’n van cantant.

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Els Amics De Les Arts

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Salvador de Els Amics De Les Arts para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Salvador de Els Amics De Les Arts.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X