La Llum Que No Se’n Va - Els Amics De Les ArtsLetra de La Llum Que No Se’n Va, canción donde Els Amics De Les Arts interpreta uno de los temas que más suenan en el albúm Un Estrany Poder. Si te gusta la buena musica y te apasiona conocer letras de canciones de Els Amics De Les Arts no te pierdas este single llamado La Llum Que No Se’n Va, no querras parar de escucharlo.

Letra La Llum Que No Se’n Va - Els Amics De Les Arts


[ De: https://www.dicelacancion.com/letra/els-amics-de-les-arts/la-llum-que-no-se-n-va ]
Però si t'atabalo, si us plau, digues-ho. Quan m’embalo, no callo, que ja ho sé. Com has dit que et deies? I què hi fas en un lloc com aquest? Vaig pintar tot el pis fa quatre dies. I els diumenges intento quedar amb gent. Mira, ja són les dues... L’home posa un bolero i diu: “Marxeu!”. Tu no deus pas conèixer un bar obert?

Tu que ets jove ajuda'm a trobar un lloc on anar a parar.
Anem a fora. Ajuda'm a trobar la llum que no se'n va, la llum que no se'n va.

Segur que hi ha algú que és com nosaltres. És, de nit, infinita la ciutat. No et demano pas que entris. M’és igual si al voltant tinc gent ballant a un volum que no deixa ni pensar.

Tu que ets jove ajuda'm a trobar un lloc on anar a parar.
Anem a fora. Ajuda'm a trobar la llum que no se'n va, la llum que no se'n va.

www.DiceLaCancion.com
Más letras de Els Amics De Les Arts

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción La Llum Que No Se’n Va de Els Amics De Les Arts para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema La Llum Que No Se’n Va de Els Amics De Les Arts.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X