Un Estrany Poder - Els Amics De Les Arts

El tema "Un Estrany Poder" de Els Amics De Les Arts pertenece a su disco "Un Estrany Poder". La letra de la canción "Un Estrany Poder" fue publicada el 25 de November de 2017.

Letra Un Estrany Poder - Els Amics De Les Arts

. De cop et desperta una noia fent anar un extintor. Tens la boca ben plena de sorra. Se t’accelera fort el cor. Sents una veu: “Ajudeu-me, que hi ha algú que es mou!”. Dos t’aixequen. Et treuen a fora. L’edifici diu que prou. Una tempesta de pols es cruspeix els carrers. Vas veient que s’acosta de pressa... Saps que no hi ha res a fer.
Des d’una botiga, un home diu: “Ràpid, aquí!”. Ets a dins, veus els arbres torçant-se. I de cop es fa de nit.

[ De: https://www.dicelacancion.com/letra-un-estrany-poder-els-amics-de-les-arts ]
Qui ens ha donat l’estrany poder de creure sempre en la sortida?
Per què en el moment més fosc de tots hi ha tanta vida?

Quan la negror s’evapora, respires confós. La ciutat, de moment, la intueixes. Als teus ulls hi ha tanta por... Runes i ferros i vidres i crits de socors. Tot ho filtra la tèrbola boira. Sents que algú crida el teu nom.

Qui ens ha donat l’estrany poder de creure sempre en la sortida?
Per què en el moment més fosc de tots hi ha tanta vida?

www.DiceLaCancion.com
Els Amics De Les Arts

Els Amics De Les Arts

Un Estrany Poder

2017
562 vistas

Ver más info

Artista: Els Amics De Les Arts
Canción: Un Estrany Poder
Estreno: Sat 25 de November, 2017
Vistas: 562
Álbum: Un Estrany Poder
Etiquetas: pop, rock català

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Un Estrany Poder de Els Amics De Les Arts para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Un Estrany Poder de Els Amics De Les Arts.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X