La Llum Que No Se’n Va - Els Amics De Les Arts

El tema "La Llum Que No Se’n Va" de Els Amics De Les Arts pertenece a su disco "Un Estrany Poder". La letra de la canción "La Llum Que No Se’n Va" fue publicada el 18 de November de 2017.

Letra La Llum Que No Se’n Va - Els Amics De Les Arts

. Però si t'atabalo, si us plau, digues-ho. Quan m’embalo, no callo, que ja ho sé. Com has dit que et deies? I què hi fas en un lloc com aquest? Vaig pintar tot el pis fa quatre dies. I els diumenges intento quedar amb gent. Mira, ja són les dues... L’home posa un bolero i diu: “Marxeu!”. Tu no deus pas conèixer un bar obert?

Tu que ets jove ajuda'm a trobar un lloc on anar a parar.
[ De: https://www.dicelacancion.com/letra-la-llum-que-no-se-n-va-els-amics-de-les-arts ]
Anem a fora. Ajuda'm a trobar la llum que no se'n va, la llum que no se'n va.

Segur que hi ha algú que és com nosaltres. És, de nit, infinita la ciutat. No et demano pas que entris. M’és igual si al voltant tinc gent ballant a un volum que no deixa ni pensar.

Tu que ets jove ajuda'm a trobar un lloc on anar a parar.
Anem a fora. Ajuda'm a trobar la llum que no se'n va, la llum que no se'n va.

www.DiceLaCancion.com
Els Amics De Les Arts

Els Amics De Les Arts

La Llum Que No Se’n Va

2017
1.622 vistas

Ver más info

Artista: Els Amics De Les Arts
Canción: La Llum Que No Se’n Va
Estreno: Sat 18 de November, 2017
Vistas: 1.622
Álbum: Un Estrany Poder
Etiquetas: pop, rock català

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción La Llum Que No Se’n Va de Els Amics De Les Arts para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema La Llum Que No Se’n Va de Els Amics De Les Arts.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X