Casa En Venda - Els Amics De Les Arts

El tema "Casa En Venda" de Els Amics De Les Arts pertenece a su disco "Un Estrany Poder". La letra de la canción "Casa En Venda" fue publicada el 23 de November de 2017.

Letra Casa En Venda - Els Amics De Les Arts

. Vam creuar tot el bosc. No vam voler fer cap drecera perquè era l’últim cop. De nou, el gran revolt ens anava descobrint la casa. Vam saltar la tanca i vam seure prop del roure gros. Vaig preguntar: “Fem bé?”. I tu em vas dir, germana meva: “Ja no és nostra”, agafant-me de la mà ben fort.

[ De: https://www.dicelacancion.com/letra-casa-en-venda-els-amics-de-les-arts ]
I si et truco tan tard és perquè ningú més pot entendre-ho. Ningú.

La casa dels estius. Parlo de tardes infinites. De com l’àvia reia quan ens veia jugar els dos. L’avi tornant de l’hort, amb aquell gos que mai no creia. Deia: “Ja m’hi poso”, i es deixava marcar tots els gols.

Tu també encara els sents? Tu també encara els notes a prop? Tu també encara creus que, de tot el món, els nostres eren els millors?

www.DiceLaCancion.com
Els Amics De Les Arts

Els Amics De Les Arts

Casa En Venda

2017
1.091 vistas

Ver más info

Artista: Els Amics De Les Arts
Canción: Casa En Venda
Estreno: Thu 23 de November, 2017
Vistas: 1.091
Álbum: Un Estrany Poder
Etiquetas: pop, rock català

Todas las letras de canciones (lyrics) son propiedad de sus respectivos autores y están disponibles en DiceLaCancion.com con carácter meramente educativo o informativo. No tenemos la canción Casa En Venda de Els Amics De Les Arts para descargar gratis en mp3. Te ofrecemos letra, traducción, información y vídeo musical para escuchar el tema Casa En Venda de Els Amics De Les Arts.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

X